CONTAINERS EN AFDEKSYSTEMEN

Uw lading eenvoudig en veilig afdekken is belangrijk. Voor de veiligheid van uw chauffeur en om het verlies van uw lading te voorkomen.

U heeft te maken met wettelijke vereisten of omdat u uw lading afgedekt wilt opslaan.

Derks Containerservice B.V. levert afdeksystemen voor onder andere kippers, afzetcontainers, trailers, bakwagens en aanhangers.

DCS Klapnet afdeksysteem

Het klapnet afdeksysteem is al een tijdje op de markt. Lang genoeg om te zien dat het systeem verbeterd kan worden. Het bestaat uit twee delen die aan weerskanten van de container zijn bevestigd.

Derks Containerservice B.V. heeft de constructie van de delen aangepast. De torsiebuis en draaiarmen voor en achter, met daar tussen de afdekkleden, zijn verstevigd ten opzichte van eerdere uitvoeringen. Hierdoor vervalt de steunverbinding tussen de draaiarm en torsiebuis en zijn de afdekkleden aan alle kanten soepel plooibaar over de lading. Ze gaan dus langer mee


U kent waarschijnlijk al de mogelijkheid nieuwe containers uit te rusten met zo’n afdeksysteem. Wij bieden het vernieuwde D.C.S. klapnet ook aan op bestaande containers.

Derks Containerservice B.V. is inventief, deskundig en levert resultaatgericht maatwerk voor een scherpe prijs. Graag informeren wij u over onze mogelijkheden.Voordelen van het vernieuwde D.C.S. klapnet:

  • een stevigere constructie voor minder – slijtage van het afdekkleed;
  • veilig voor mens (Arbowet) en milieu;
  • licht in gewicht en gemakkelijk te bedienen;
  • goedkoop in gebruik; aanschaf is snel terugverdiend;

onderhoudsarm.

D.C.S. Klapnet: simpel, snel, safe én scherpgeprijsd!